Golfen Florida

/Golfen Florida
Golfen Florida 2017-02-13T19:47:28+00:00

De liefhebbers van golfen kunnen zeer goed aan hun trekken komen in Florida. Deze Amerikaanse staat is een heuse must voor de golfers onder ons. Florida beschikt over een ruim aantal prachtige golfbanen, plus een geweldig klimaat en een zeer gastvrije bevolking. Niet alleen de amateurs komen een balletje slaan in Florida, ook de echte professionals doen jaarlijks mee aan de grote toernooien in dit gebied. Dankzij het klimaat is het mogelijk om het gehele jaar door te golfen in Florida.

Golf resorts in Florida

De golfers onder ons kunnen een heuse golfvakantie boeken naar deze prachtige staat. Zo bestaan er enkele golf resorts, maar het is ook mogelijk om een villa te huren naast de golfbaan zelf. De meeste golf resorts kennen ongeveer twintig holes, zodat de golfers de gehele dag bezig kunnen blijven.

Het is mogelijk om zelf golfclubs mee te nemen, maar deze kunnen ook gehuurd worden bij de golfbaan zelf. Er kunnen ook golf spullen worden aangeschaft in Florida, deze zijn vaak een stuk goedkoper dan in ons eigen land.

Golfbanen

Florida beschikt over de meeste golfbanen van het hele land, zo staan er bijna 1500 golfbanen voor de bezoekers klaar. De meeste golfbanen verschillen dan ook enorm van de andere. Zo kan er gekozen worden voor een bosbaan, maar ook banen met veel meren. De keuze ligt vanzelfsprekend helemaal in eigen hand.

Let wel goed op of het om een openbare golfbaan gaat, zo zijn er in Florida ook een groot aantal privé golfbanen te vinden. De openbare golfbanen zijn altijd open voor de toeristen, tegen een een bedrag van rond de dertig euro kan er al een rondje worden gemaakt. De privé golfbanen zijn in veel gevallen uitsluitend bedoeld voor de leden van de golfclub. Het is bij de meeste banen verplicht om een golfkar te huren.