Ibiza is chillen met een hoofdletter

/Ibiza is chillen met een hoofdletter
Ibiza is chillen met een hoofdletter 2017-12-19T09:26:43+00:00

Ibiza

Ibiza biedt als jongerenbestemming zo ongeveer echt alles wat je jezelf maar kunt wensen. Het Spaanse eiland staat garant voor een lekkere zonvakantie. Alle dagen wel ergens een feest, alle zomerse dagen zon en alle dagen lekker Spaans eten. Ibiza heeft met zijn ligging in de Middellandse Zee een heerlijk klimaat. Tel daarbij mooie stranden, een fraaie omgeving, volop uitgaansmogelijkheden en een blauwe zee op en je komt uit op een tien. Want voor minder doet Ibiza het niet.

Hipper dan hip

Ibiza trekt al decennia lang veel vakantiegangers van alle leeftijden. Maar dat betekent niet dat het geen moderne jongerenbestemming is. In tegendeel. Ibiza is hip. Het heeft alles op het gebied van hedendaags vertier. Supergoede bars, clubs en discotheken zul je in Ibiza Stad massaal aantreffen. Zeker in de wijk San Antonio weten ze hoe een goed feest gevierd moet worden. Maar ook in het centrum van de stad tref je veel gezelligheid. Restaurantjes, barretjes en hippietentjes te over. Voor een echte Spaanse paëlla hoef je niet ver te gaan. Net als voor vrolijk gekleurde shotjes en ijs in allerlei denkbare smaakvarianten.

Ibiza in de zon

Naast het bruisend avond- en nachtleven is er ook overdag genoeg te doen. Als hele populaire jongerenbestemming heet dit Balearen eiland zijn naam hoog te houden. Ten eerste vind je er de supermooie stranden natuurlijk. In de zomer met volop zon en een heerlijk blauwe zee om af en toe even in te duiken. Maar je kunt er ook varen, fietsen of één van de vele hippiemarkten bezoeken. Even een wandeling door de stad of langs de jachthaven en daarna weer terug naar het strand waar je de rest van de middag heerlijk kunt chillen met een cocktail of iets fris. Totdat het weer tijd is voor het volgende feestje natuurlijk.