Jongerenvakantie El Arenal

/Jongerenvakantie El Arenal
Jongerenvakantie El Arenal 2017-04-05T08:58:54+00:00

El Arenal is een populaire jongerenbestemming die te vinden is op het Spaanse eiland Mallorca. Door de ligging in de Middellandse Zee kun je er bijna zeker van op aan dat je lekker weer zult treffen tijdens je trip naar El Arenal. Als jongerenbestemming timmert deze stad al jaren aan de weg, maar vooral de laatste jaren neemt de populariteit steeds verder toe. En dat heeft zo zijn redenen natuurlijk. El Arenal is in de loop der jaren van een klein, vissersdorpje uitgegroeid tot een badplaats van formaat. Een badplaats die garant staat voor mooie stranden, warm weer en de typisch Spaanse super relaxte vakantiesfeer.

Uitgaansleven El Arenal

Uiteraard vind je op heel Mallorca een keur aan stranden, palmbomen en een prachtig blauwe zee. El Arenal ligt in het zuiden van het eiland op een kleine twintig kilometer van de hoofdstad Palma de Mallorca, waar de vliegtuigen landen. El Arenal is dus een makkelijk te bereiken jongerenbestemming en heeft zelfs voor de doorgewinterde vakantieganger veel te bieden. In het oude centrum zijn allerlei leuke winkeltjes en barretjes te vinden. Verder is er een heel groot aanbod van allerlei uitgaansgelegenheden. Er zijn volop Spaanse disco’s, bars en clubs te vinden. Maar ook grote en zeer druk bezochte Nederlandse discotheken tref je er aan.

El Arenal zon, zee en strand

Als jongerenbestemming voor jongeren die op zoek zijn naar een relaxte strandvakantie is El Arenal helemaal top. De stranden zijn groot, schoon en voorzien van alle gemakken zoals barretjes, strandbedden, parasols en toiletten. Mocht je na al dat uitgaan en luieren eens zin in wat meer actie hebben, dan is er ook op dit gebied genoeg te doen. Wat te denken van waterskiën of een tochtje met een glasbodem boot? Of een tochtje met een paard over de boulevard of door de mooie omgeving van het dorp. Voor de echte waaghalzen mogen natuurlijk de waterbanaan en het parasailen niet ontbreken. Kortom, El Arenal biedt als jongerenbestemming waar voor zijn geld.