Lanzarote

/Lanzarote
Lanzarote 2017-12-19T09:40:54+00:00

Vakantie Lanzarote

Zoek de zon op in Spaanse Lanzarote. Dit eiland kent een heerlijk klimaat en prachtige zandstranden. Geniet van een drankje aan het strand en neem een duik in de Atlantische Oceaan. Lanzarote beschikt over meerdere badplaatsen, waaronder Costa Teguise. Het is ook mogelijk om een auto te huren en het eiland te verkennen. Breng een bezoek aan het natuurpark Timanfaya en bekijk het Vulkanische landschap op zijn best.

Vulkanisch Lanzarote

De liefhebbers van de natuur reizen dolgraag naar Lanzarote, dit vanwege het unieke vulkanische landschap. Dit Canarische Eiland staat bekend om zijn wilde bergtoppen, indrukwekkende lavastranden en mooie stranden. Het is de ideale vakantiebestemming in de zomermaanden. Maar ook in het voorjaar en najaar kan er genoten worden van heerlijke temperaturen.

Nationaal Park Timanfaya

Bij een vakantie in Lanzarote hoort een bezoek aan het Nationale Park Timanfaya. Hier is het mogelijk om de vuurbergen van dichtbij te bewonderen. Deze bergen geven een surrealistisch beeld en zorgen voor een unieke ervaring. Het park kan worden doorgereisd per voet, met een bus of zelfs op een dromedaris. Wij raden iedereen om deze tocht met een gids te maken.

Papagayo Beach

Lanzarote beschikt over diverse prachtige zandstranden, maar de stranden nabij El Papagoya zijn verreweg het populairste. Deze stranden liggen in het zuiden er zijn ook meerdere naaktstranden te vinden in deze regio.

Dromedarisrit

Kameelachtigen kom je nergens in ons continent zoveel tegen als op Lanzarote. Dit Canarische Eiland is dan ook de enige vakantiebestemming waar deze dieren in het wild voorkomen. Het is zeker een aanrader om een dromedarisrit te maken over het Spaanse eiland. Deze tocht neemt ongeveer dertig minuten in beslag. De perfecte plek voor zo’n rit is in het Nationale Park Timanfaya, deze dient wel ver van te voren te worden geboekt.