Lima

//Lima

Als je in Lima aankomt kan ik je zekker de wijk van Barranco aanraden, en niet alleen maar om even te komen wandelen maar zeker ook om een paar dagen te blijven, er is zo veel te zien dat je zeker terug zal willen.

Bij de Plaza zijn er altijd wat artistique optredens en culturele activiteiten te zien, veel kunstenaars wonnen hier in de buurt en dat maakt het elke dag vernieuwend, laat je jezelf verrassen om dit sfeer te proeven, het boheems is hier heel bekend.

Bij de brug der zuchten kan je van een mooi romantisch uitzicht genieten en verder bij de Bajada de baños zul je zien dat de natuur vanzelf spreekt, onderweg naar de strand, het gezang van veel kleurige vogels zullen je verliefd maken op dit gebied.

De traditionele architectuur hier in Barranco laat zich in de straten bewonderen, wandelend zul je zien dat de huizen en gebouwen vroeger duidelijk met liefde zijn gebouwd van wegen zijn harmonieuze combinatie samen met de natuur en dat is nu versterkt samen met de moderne muurschilderijen die om de tijd door verschillende kunstenaar weer vernieuwd worden, echt inspirerend voor iedereen

In de zomer zeizoen kan je prachtige zonsondergangs zien maar in de rest van het jaar is het zeker ook relax om hier even bij de strand te komen wandelen. Al gauw zul je hier Artesanos met prachtige handgemaakte producten zien. De liefde voor de natuur en cultuur is hier duidelijk te zien, het simpel en uniek zijn breng ons allemaal naar een mooie energetishe binding en gelijkheid.

Hier zijn er echt veel activiteiten om te doen als leren surfen, paragliding, dans les volgen, yoga enz. De vrijheid sfeer hier proef je in elke hoek, er zijn genoeg musea, galeries, restauranten en dans cafe’s om te bezoeken.

Volg je passie, volg je hart, hier in Barranco worden al je zientuigen geprikkeld, locale, nationale en international turisme is hier elke dag te zien, de sfeer hier is zekker de moeite waard om te proeven.

 

Angela Berrocal Alania

2017-12-19T17:34:52+00:00