Op bungalowvakantie in de Nederlandse natuur

//Op bungalowvakantie in de Nederlandse natuur

Hoe lekker is het om na een jaar lang hard werken in een met duffe lucht gevuld kantoor eens lekker de Nederlandse natuur in te trekken?

Bungalow maakt een opmars!

De vakantiewoning is helemaal uit, in 2018 laten we het dure hotel achter ons en trekken we de natuur in en verblijven we in een bungalow! Een bungalow bevindt zich vaak op een bungalowpark, maar heeft vaak veel meer privacy en rust dan een normale vakantiewoning op een park heeft. Het is een uitstekende plek om als gezin een vakantie door te brengen, de kinderen hebben alle ruimte om zich lekker uit te leven in de frisse lucht. En grote vriend Bertus de vrolijke Golden Retriever? Die kan in de meeste gevallen gewoon mee!

De ideale bungalow.

Ik weet dat ik graag mijn vakantie in een bungalow wil doorbrengen, maar wat is voor mij de perfecte bungalow? Het aanbod is zo groot dat er nooit maar één perfecte tussen zit. Het leuke is dat je bij elk bungalowpark weer nieuwe zaken zult ontdekken die je kunt waarderen op vakantie. Het is fijn om te weten dat elke bungalow tegenwoordig voorzien is van de basis behoeften; je zult altijd een goed toilet, een (warm water) douche, en keukenblok aantreffen. Je zult nooit met je toiletrol of handdoek door de regen hoeven lopen om bij het toilethuis te komen!

topvakantie

Nederland is ver genoeg!

Stadsbewoners vergeten het soms, maar Nederland is echt een prachtig land wat schitterende stukken natuur heeft: van Noord-Groningen tot en met Zuid-Limburg zijn bossen, heiden, rivieren en andere soorten wildernis te vinden! En wat voor natuur je ook zoekt, er is altijd een bungalowpark te vinden. Omdat je zo dicht bij huis blijft zal je ook niet snel met zeurende kinderen op de achterbank zitten. Dit scheelt toch al een hoop irritatie of vermoeidheid waarvan bijgekomen moet worden.

2018-02-14T11:18:26+00:00