Rimini voor zon, zee en DJ’s

/Rimini voor zon, zee en DJ’s
Rimini voor zon, zee en DJ’s 2018-05-02T08:21:07+00:00


Rimini is met zijn ligging aan de Oostkust van Italië een zonzekere jongerenbestemming is de zomermaanden. De Adriatische kust is al jaren geliefd bij vakantiegangers en zonzoekers en Rimini is wel met stip één van de populairste plaatsen langs de Adriatische kust.

Er zijn veel mooie stranden, het weer is er goed en je vindt er een overvloed aan echt goeie clubs en discotheken. Dit weet niet alleen de Nederlandse jeugd, maar ook de internationaal grote DJ’s zijn prima op de hoogte van de kwaliteit van Rimini. Je hoeft dus ook helemaal niet gek op te kijken als je in een club zomaar ineens een DJ als Hardwell aantreft.

Excursies Venetië en San Marino

Je bent jong en je bent in Italië. Toch? In Rimini bestaat daar geen twijfel over. Op en top Italië wat de klok slaat. Inclusief de gezellige Italiaanse sfeer van lekker eten, genieten en feestvieren. Naast het echt enorme aanbod aan internationaal befaamde clubs biedt Rimini ook veel voor als je een keer een dag even niet op het strand wilt liggen.

De wereldberoemde Middeleeuwse stad Venetië ligt op ongeveer 2,5 uur rijden afstand. Prima te doen dus om deel te nemen aan een dagexcursie naar deze bruisende stad van gondels en kanalen. Maar ook dichterbij is er genoeg leuks te halen. Een hele dag heerlijk zonovergoten belastingvrij shoppen in het naburige ministaatje San Marino bijvoorbeeld.

Supermakkelijke vliegvakantie

Over de weg is Rimini bijna 1400 kilometer rijden. Niet onoverkomelijk, maar toch wel een behoorlijke tijd reizen per auto of bus. Maar wat Rimini als jongerenbestemming nu juist echt zo goed maakt is het feit dat het een eigen luchthaven heeft. In een kleine twee uur vliegen sta je al net buiten de stad. Dan nog maar even tien minuten met een taxi en je bevindt je al in een totaal andere, op en top Italiaanse wereld van zon, zee en uitgaan.