Vakantie Japan 

/Vakantie Japan 
Vakantie Japan  2017-12-19T13:39:13+00:00

Reis dit jaar af naar het prachtige en betoverende Azië en kies voor een vakantie naar Japan. Dit land staat bekend om zijn eeuwenoude tradities en bizarre hypes. Bekijk het overweldigende Tokio van dichtbij, geniet van de Japanse keuken en leer het echte Japan goed kennen. Breng een bezoek aan het prachtige ‘Mount Fuji’, deze berg kent een maximale hoogte van 3776 meter. Al met al zal niemand zich vervelen tijdens een vakantie in Japan.

Indrukwekkend Tokio

Japan is een eilandenstaat in de Grote Oceaan, gelegen ten oosten van het grote China. Het is mogelijk om zelf een vakantie in Japan uit te stippelen, maar er kan ook voor een rondreis gekozen worden. Tijdens een rondreis zal de vakantieganger naar diverse bezienswaardigheden worden gebracht en zal de gids meer vertellen over het land en de prachtige dingen die voorbijkomen.

De rondreis zal beginnen in het indrukwekkende Tokio, waar het traditionele Japan samen zal komen met de Westerse invloeden. Deze stad wordt getekend door de verschillende wolkenkrabbers en de neon lichten die doen denken aan New York. Tokio is een echte wereldstad en zal beslist één van de hoogtepunten zijn tijdens een vakantie in Japan. Geniet van de overheerlijke Japanse keuken en de Japanse vis specialiteiten.

Vulkaan Fuji

Wat ook zeker niet gemist mag worden tijdens een vakantie in Japan, dat is natuurlijk de ‘Fuji Vulkaan’. Deze vulkaan is bijna vierduizend meter hoog en zal een grote indruk achterlaten bij de vakantieganger. Andere top bezienswaardigheden zijn Hiroshima, Peace Memorial Park en A-Bomb D o m e