Vakantie Maleisië

/Vakantie Maleisië
Vakantie Maleisië 2017-12-19T13:39:58+00:00

Voor een bijzondere vakantiebestemming wat verder van huis, is Maleisië zeker een bijzonder ladn op te bezoeken. Veel mensen maken een rondreis door Maleisië, aangezien het land veel verschillende gebieden bevat. Elk gebied wordt gekenmerkt door zijn eigen natuur en activiteiten. Maleisië bestaat uit twee eilanden, West- en Oost-Maleisië. Een vakantie naar Maleisië is het hele jaar door heerlijk, omdat het land een tropisch klimaat heeft en de temperatuur dus altijd hoog is. Tijdens een rondreis kan je verschillende gebieden bezoeken, zoals het tropische regenwoud van West-Maleisië, de hooggebergten in het oosten, de prachtige witte stranden en natuurlijk de hoofdstad Kuala Lumpur.

Het tropisch regenwoud Het tropische regenwoud op het Westgelegen eiland van Maleisië, is 130 miljoen jaar oud. In dit gebied kan je genieten van prachtige natuur, maar ook traditionele dorpjes bezoeken waar nog de oorspronkelijke stammen leven. Wanneer je ’s avonds gaat slapen in het regenwoud kan je nog nagenieten van de spannende jungle geluiden om je heen. In het regenwoud kan je op zoek gaan naar leuke apen en mooie wandelingen maken door de natuur.

Het hooggebergte van Maleisië Het hooggebergte is bekend onder de naam ‘Cameron Highlands’ en is een prachtig natuurgebied. In dit gebied heb je de mogelijkheid om theeplantages te bezoeken en het natuurgebied te verkennen. Om een bezoek aan het hooggebergte af te sluiten, kan je een lekker kopje thee drinken met daarbij heerlijke zoetigheden zoals scones.

De stranden van Maleisië Naast de wandelingen en tochten die je op Maleisië kan maken, heb je ook de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen op de mooie witte stranden. Bij Langkwai Beach zijn veel luxe hotels die de gelegenheid bieden om te genieten van het lekkere weer, de mooie stranden en lekker eten. Je loopt vanaf je hotel zo het strand op en de zee in.

Kuala Lumpur Tijdens een bezoek aan Maleisië kan een tour door de hoofdstad Kuala Lumpur natuurlijk niet ontbreken. Deze stad biedt veel bezienswaardigheden variërend van oude- en nieuwe gebouwen en bezienswaardigheden. De bekendste gebouwen van Kuala Lumpur zijn de Twin Towers. Ook is in Kuala Lumpur de Batu Caves te vinden, de bijzondere tempel. De tempel wordt gekenmerkt door de schilderingen van de Hindoestaanse goden Genesh en Shiva. Voor gelovigen is deze tempel een bedevaartsoord.