Vakantie naar Rusland

/Vakantie naar Rusland
Vakantie naar Rusland 2017-12-19T13:54:57+00:00

Ben jij van plan om binnenkort een vakantie te boeken naar Rusland? Kies dan voor een prachtige rondreis door het unieke land. Een mooie manier om Rusland te ontdekken is met de trein, deze brengt de reiziger naar de bijzonderste plekken. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een stedentrip naar één van de grote Russische steden, zoals Sint-Petersburg of Moskou. Beide steden winnen enorm aan populariteit, mede vanwege de geruime keuze aan activiteiten en accommodaties.

Klimaat in Rusland
Rusland kent korte zomers, waarin de temperatuur zeer aangenaam zal zijn. De winters zijn daarin tegen erg lang en koud. Het koudste zal het zijn in het noorden van het land, waar namelijk een pool-klimaat heerst. De beste tijd om naar Rusland te gaan is in de drukke zomermaanden (juli, augustus en mogelijk september). In het binnenland kan het in de zomer ruim dertig graden worden.

Rode plein
Moskou is een populaire bestemming voor een korte stedentrip. Bij een bezoek aan deze grote Russische stad raden wij een bezoek aan het Rode Plein aan. Dit plein ligt in het centrum van Moskou en is op zichzelf al een bezienswaardigheid. Daarnaast zijn op het Rode Plein ook bezienswaardigheden zoals het Nationaal Historisch Museum en het Kremlin te vinden.

Baikalmeer
Een zeer bijzondere bezienswaardigheid in Rusland is het Baikalmeer. Dit immens grote zoetwatermeer ligt zowel in Azië als in Europa. Dit meer beschikt over genoeg zoetwater om de gehele wereldbevolking van voldoende drinkwater te voorzien voor de komende dertig jaar. Het meer herbergt een groot aantal speciale dieren. Het zal beslist een unieke ervaring worden