Vakantie Orlando

/Vakantie Orlando
Vakantie Orlando 2017-12-19T13:58:26+00:00

Ben jij van plan om dit jaar een vakantie gaan boeken naar de Verenigde Staten, dan is Orlando misschien wel de bestemming voor jou. Deze zonnige Amerikaanse stad wordt ook wel de hoofdstad van de attractieparken genoemd en dat is niet voor niks. Orlando beschikt namelijk over een groot aantal geweldige parken, zoals Walt Disney World, SeaWorld en de Universal Studios. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming onder gezinnen met kinderen. Los van de attractieparken is er nog zo veel meer te beleven. Huur een auto en ga op ontdekkingsreis door deze indrukwekkende stad.

Pretparken in Orlando
Orlando is een zeer populaire bestemming onder de gezinnen met kinderen, mede vanwege de geruime keuze aan pretparken. Deze stad in Florida is dan ook wereldberoemde door de attractieparken. Het bekendste pretpark is Walt Disney World, een pretpark dat bestaat uit vier verschillende gedeeltes. Eigenlijk zijn er meerdere dagen nodig om het hele park te kunnen zien. SeaWorld staat in het teken van de zeedieren en is ook echt een absolute aanrader. Universal Studios geeft de bezoekers de kans om in de huid te springen van filmhelden, zelfs om een wandeling te maken door de filmset van Harry Potter.

Daytona Beach
Florida is ook een uitermate geschikte vakantiebestemming voor liefhebbers van strandvakanties. De bijnaam van de Amerikaanse staat Florida is dan ook Sunshine State. Ga liggen op één van de prachtige witte zandstranden en neem een duik in de Atlantische Oceaan. Stap in de auto en reis af naar het oogverblindende Daytona Beach. Het is een populair en groot strand, waar ook de kinderen volop van zullen gaan genieten. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van vele aquaparken, waar de meest spannende en bijzondere waterglijbanen

Winkelen in Orlando
Alles in Amerika is groter dan wij gewend zijn en datzelfde geldt voor de winkelcentra. Ga naar het grote Pointe Orlando Mall en struin de gehele dag langs de winkels. Het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar koopjes in de verschillende outlets. Naast de winkels kan er ook een hapje worden gegeten bij een van de vele restaurants of een bezoek worden gebracht aan de bioscoop. De echte winkelliefhebbers komen zeker aan hun trekken in Orlando!