Vakantie Zanzibar

/Vakantie Zanzibar
Vakantie Zanzibar 2017-12-19T14:46:48+00:00

Dromen kunnen werkelijkheid worden, zeker tijdens een vakantie naar Zanzibar. Dit prachtige eiland ligt voor de kust van Afrikaans Tanzania en staat bekend om zijn blauwe zeewater, wuivende palmbomen en gastvrije bevolking. Daarnaast is de diversiteit aan activiteiten groot, de vakantieganger hoeft zichzelf nooit te vervelen in Zanzibar. Ga duiken in de Indische Oceaan, breng een bezoek aan het immens grote paleis van de Sultan of kies voor een spannende safaritocht. De prachtig en praal op het eiland zorgen ervoor dat veel pasgetrouwde stelletjes dit eiland verkiezen als bestemming voor een huwelijksreis.

Strandvakantie
Zanzibar is één al pracht en praal! Geniet van de uitgestrekte witte zandstranden, het blauwe zeewater en de culturele uitstapjes. Op het Afrikaanse eiland zijn een groot aantal luxe hotels gevestigd, waarvan de meeste direct zijn gelegen bij de kust. Het is mogelijk om een boot te huren of om te gaan surfen. Nieuwkomers kunnen in de watersporten kunnen les volgen bij het watersportcentrum van Zanzibar.

Zanzibar staat te boek als één van de beste vakantiebestemming om te gaan duiken of te snorkelen. De liefhebbers kunnen de benodigde spullen huren bij het strand. Wij raden alle watersporters aan om een les te boeken via het hotel.

Cultuur snuiven op Zanzibar
Zanzibar is niet alleen maar zon, zee en strand. Het is ook mogelijk om de cultuur van dit eiland te ontdekken, te beleven en aan te voelen. Breng een bezoek aan ‘Stone Town’ en ga naar de bekendste bezienswaardigheden op het eiland. Bekijk de prachtige grote wit gekleurde klokkentoren, struin door de smalle straatjes en leer de plaatselijke bevolking echt kennen.

Safaritocht door Zanzibar
Tijdens een vakantie in Afrika moet er natuurlijk ook een safaritocht worden gemaakt en dat is dan ook goed mogelijk op Zanzibar. Ga op pad en zie de Big Five in het wild. Vergeet geen