Stedentrip Griekenland

Jaarlijks vertrekken er vele Nederlanders naar Griekenland voor een welverdiende vakantie. Het is een land met vele gezichten en dus een enorme veelzijdigheid. Ontdek de grotere steden op het vaste land of geniet van een zon, zee en strandvakantie op één van de populaire Griekse eilanden. Kom tot rust in de prachtige natuurrijke gebieden en leer de Griekse cultuur beter kennen.


Kies voor een stedentrip naar het immens grote en overweldigende Athene, ga duiken op Kreta of kies voor de romantiek in het mooie Rome. Geniet van de Griekse keuken en maak het nachtleven onveilig. Een vakantie naar Griekenland is geschikt voor vriendengroepen, stelletjes en gezinnen met kinderen.

Ontdek Athene

Een stedentrip naar Athene is altijd een goede keuze! Het is dan ook de oudste stad van Europa en kent daardoor een zeer rijke geschiedenis. Maar los van alle prachtige bezienswaardigheden uit de geschiedenis, kan er natuurlijk ook voor worden gekozen om te gaan winkelen in deze waanzinnige stad. Ben jij meer een feestbeest? Ga dan in de nachtelijke uurtjes het bruisende uitgaansleven van Athene in.

Griekse eilanden

Er kan ook voor gekozen worden om het vaste land te laten voor wat het is en één van de Griekse eilanden te bezoeken. Hoewel Griekenland over duizenden verschillende eilanden beschikt, zijn er maar enkele bekend onder de Nederlandse vakantiegangers. Boek een prachtige strandvakantie naar Kos of geniet op Rhodos. Elk eiland heeft zijn eigen pluspunten, maar op elk eiland kom jij heerlijk tot rust tijdens de welverdiende vakantie.

Lage prijzen

Tijdens een vakantie in Griekenland zullen de lage prijzen direct opvallen. Voor een klein bedrag vlieg jij al naar één van de Griekse vakantiebestemmingen. Daarnaast kan er zeer goedkoop worden gegeten en gedronken in dit Zuid-Europese vakantieland. Taxi’s zijn ook helemaal niet prijzig en een stuk comfortabeler dan met het openbaar vervoer.