Stedentrips

Ontdek de mooiste bestemmingen in het aanbod stedentrips! Kuier bijvoorbeeld door de charmante straatjes van Sevilla of geniet van het ravissante Parijs. Maar misschien hou je wel van shoppen? Dan zijn Berlijn en Londen een perfecte keuze. Wat je ook kiest, een korte stadsvakantie is perfect voor wie er eventjes tussenuit wil.

Stedentrip Europa

Europa telt trouwens heel wat pareltjes die zich perfect lenen tot een verrassende vakantie in de stad. Dus wil je shoppen, cultuur opdoen of gewoon wat relaxen? Dan moet je absoluut op stedentrip! Want na een weekend in een inspirerende stad heb je het gevoel om een hele week op reis te zijn geweest. Je verkent er een nieuwe omgeving en maakt een wandeling langs de klassieke bezienswaardigheden.

Iedereen’s favoriete bestemmingen zijn zonder twijfel het Barcelona van Gaudi en Parijs, de stad van de liefde. Daarnaast zijn ook minder gekende bestemmingen weer in. Denk daarbij aan hippe steden zoals Porto, Budapest en Valencia. Naast de typische trekpleisters ontdek je er ook tal van verborgen parels .

Elke reis vraagt sowieso een beetje voorbereiding. Want je wil natuurlijk niet dineren in het eerste beste restaurantje naast de Trevifontein, toch? Ga dus op zoek naar dat ene geheime adresje. Terwijl je tussen de locals geniet van veel authenticiteit proef je de meest heerlijke gerechten. Zo zijn er ook heel wat coole apps die je vandaag op weg helpen naar de beste hotspots! Van eeuwenoude monumenten tot futuristische gebouwen, van gezellige pleinen tot gouden zandstranden, elke stad heeft wel wat te bieden. Spring dus snel in het vliegtuig of kies voor een stad dichtbij huis zoals Antwerpen of Den Haag. Wedden dat je daarna helemaal herboren en boordevol energie weer thuis komt?

Verre stedentrips

Maar je hoeft natuurlijk niet meteen in Europa te blijven. Hot & trending zijn metropolen zoals bijvoorbeeld Dubai, Las Vegas, Shanghai, Kuala Lumpur en New York. Wellicht duurt de vliegreis wat langer. Je krijg er nog meer avontuur en waar mogelijk nog meer cultuur voor in de plaats. Bovendien kan je je stedentrip perfect combineren met een rondreis in het land. Bij Topvakantie boeken proberen we je alvast warm te maken voor de mooiste bestemmingen.

Zin om een reis naar een inspirerende stad te boeken? Dan begint alles bij het zoeken naar een interessante reisaanbieding. We geven je graag een overzicht van de beste aanbiedingen die je snel en goedkoop online kan boeken.