Wintersport Frankrijk

Ontdek het wintersportland Frankrijk, dat in totaliteit meer dan tienduizend kilometer aan skipistes kent. De keuze aan skigebieden is enorm, maar een absolute aanrader is het mooie ‘Les Potes du Soleil’. Dit skigebied is erg breed en geeft de mogelijkheid om over de grens bij Zwitserland te skiën. Ben jij meer van het feesten, oftewel de aprés-ski? Dan raden wij een wintersport vakantie naar ‘Val Thorens’ aan. Ga je met de kinderen op wintersport naar Frankrijk? Dan is ‘Espace Killy’ een topbestemming.


La Plagna
Reis af naar de Noordelijke Franse Alpen en bezoek het indrukwekkende Paradiski. In deze regio kan namelijk het skigebied ‘La Plagna’ ontdekt worden. Maak gebruik van meer dan tweehonderd kilometer aan skipistes en een maximale hoogte van meer dan drieduizend meter.

Skipistes in La Plagne
La Plagna is met 225 kilometer aan skipistes, een van de grootste skigebieden van Frankrijk. Het merendeel van de pistes is blauw, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van bijna zestig kilometer aan rode piste en bijna dertig kilometer aan zwarte skipistes. Skipassen zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro.