Zonvakantie Cyprus

Cyprus is één van de populaire vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. Dat is ook helemaal niet gek, want Cyprus heeft alles in huis voor een heerlijke en welverdiende vakantie. Dit rustieke land kent een groots cultureel verleden en diverse prachtige bezienswaardigheden. Ga lekker luieren aan het strand van Ayia Napa, maak een tocht over het grote Troodos gebergte of ga winkelen in het bruisende centrum.


Een zeer indrukwekkend uitstapje is die naar het bekende Archeologische Park van Paphos. Dat zal beslist een zeer mooie en leuke belevenis worden voor jong en oud. Bij een vakantie naar Cyprus zul je ook de zekerheid hebben van een heerlijk klimaat en prachtige zandstranden. De jongeren kunnen hier volop genieten van het bruisende nachtleven.

Luxe vakantie naar Cyprus

De meeste Nederlandse vakantiegangers reizen naar Cyprus voor een zon, zee en strandvakantie. Daarom raden wij Paphos aan als vakantiebestemming. Ga hier lekker liggen aan één van de zandstranden aan de Middellandse Zee. In Paphos zijn ook meerdere luxe vijf sterren hotels te vinden. De golfers onder ons kunnen hier hun hart op bij de achttien holes golfbaan nabij Paphos.

Vliegen naar Cyprus

Dagelijks vertrekken er vanuit Nederland meerdere vluchten naar Cyprus. Het gaat dan ook om diverse budgetmaatschappijen, waardoor de prijzen van de vliegtickets erg goedkoop zijn geworden. Boek ver van te voren en vlieg voor de laagst mogelijke prijs naar deze zonnige vakantiebestemming.