Zonvakantie Duitsland

Zin in een lange vakantie, een stedentrip of wil je binnenkort op zonvakantie? Kies dan voor een vakantiebestemming dichtbij huis en ga naar het prachtige Duitsland. Maak een stedentrip door het cultuurrijke Berlijn, kies voor een natuurvakantie nabij het Zwarte Woud of ga de skipistes op in het Sauerland. Duitsland is een veelzijdig vakantieland, waar zowel jong als oud zich prima kan vermaken. Ontdek de rijke geschiedenis van Duitsland, probeer de Duitse keuken uit en maak het Oktoberfest van dichtbij mee. Het kan allemaal in het grote Duitsland.

Zwarte Woud

Duitsland is een meer dan geschikte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Reis af naar het Zwarte Woud en geniet van al het moois in dit natuurgebied. Maak een wandeltocht langs de immens grote rotspartijen, ga naar de Triberg en geniet van de hoogste watervallen in het land. Een andere leuke bezienswaardigheid in dit natuurgebied is de stad Triberg, waar de grootste koekoeksklok van de wereld is te vinden.

Fietstocht door Berlijn

Duitsland kent meerdere grote steden, welke stuk voor stuk geschikt zijn voor een stedentrip. Berlijn is zowel bij de jongeren als de ouderen erg populair. Los van dat deze bijzondere Duitse stad voor jongeren als een feestparadijs wordt gezien, is het ook mogelijk om een rustige fietstocht te boeken. De gids brengt de fietsers langs de hoogtepuntjes in Berlijn. En vanzelfsprekend ook naar de plek waar jij de beste curryworst van de stad kan proeven. Het is een unieke, sportieve en leuke manier om Berlijn echt te leren kennen.

Skiën in het Sauerland

Menig Nederlandse wintersporter reist elk jaar af naar het Sauerland. In dit Duitse gebied zijn veel wintersportgebieden te vinden, bijvoorbeeld het bekende Winterberg. In dit skigebied kan er gebruik worden gemaakt van ruim achttien kilometer aan skipistes, geschikt voor zowel de