Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

De meeste lezers zullen denken dat Dubai meer voor de rijke onder ons is, maar dat is helemaal niet zo. Dubai is een zeer betaalbare vakantiebestemming geworden. Een vakantie naar Dubai kan al voor een mooie prijs, zeker wanneer er een korte stedentrip geboekt zal worden. De meeste Nederlandse reisorganisaties stunten geregeld met de prijzen, waardoor jij voor enkele honderden euro’s al kan genieten van de zon in Dubai.

Vlieg naar de Verenigde Arabische Emiraten en ontdek de luxe van Dubai.

Breng een bezoek aan het grootste winkelcentrum ter wereld, geniet van het uitzicht in de wereldberoemde Burj Khalifa en ontdek de Arabische cultuur. Dubai is een echte wereldstad en een absolute aanrader om eens te bezoeken.

Winkelen in Dubai

Winkelen in Dubai is een echt feest! Alles wat jij jezelf maar kan bedenken, het is te koop in deze geweldige stad. Kookliefhebbers kunnen diverse speciale kruiden inslaan op de markt. Het is ook mogelijk om naar één van de immens grote winkelcentra in Dubai te gaan. Geloof het of niet, maar letterlijk alles is hier mogelijk. Breng een bezoek aan ‘Dubai Mall’, waar zelfs een heuse skihal te vinden is of een schaatsbaan.

Spanning opzoeken in Dubai

Geen zin in een strandvakantie of winkelvakantie? Dan zijn er nog tal van andere geweldige activiteiten te doen. Maak een indrukwekkende tocht door de woestijn en leer de Verenigde Arabische Emiraten op een zeer unieke manier kennen.