Vakantie naar USA

Droom jij al tijden van een vakantie naar de Verenigde Staten? Twijfel dan niet langer en boek een prachtige stedentrip naar het grote New York of kies voor een zonvakantie in het populaire Florida. Maak een rondreis langs de grotere steden, waag een gokje in het gok walhalla Las Vegas of laat je verbazen bij de Grand Canyon. Amerika heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Tevens kunt u een ESTA online aanvragen.

Stedentrip naar New York

De USA is zeer bijzonder! Dat komt door de vijftig verschillende staten, die elk bijzonder en uniek zijn op hun eigen manier. Een zeer populaire vakantiebestemming is New York, veel Nederlanders maken een stedentrip naar de ‘Big Apple’. Dat is niet voor niets, want deze stad kent natuurlijk zijn indrukwekkende wolkenkrabbers. Maak een wandeling door Central Park en ga winkelen op Times Square. Het is ook mogelijk om een voorstelling te bezoeken op Broadway of om naar de top te gaan van de Empire State Building.

Zonnig Florida

Ga je met de kinderen naar de Verenigde Staten? Dan is Florida de perfecte vakantiebestemming. Geniet van de prachtige zandstranden, het heerlijke klimaat en het helderblauwe water van de Golf van Mexico. Daarnaast kent Florida ook nog eens een grote hoeveelheid aan attractieparken. Ga met de kinderen naar Disney World, SeaWorld of één van de andere pretparken. Florida beschikt ook over meerdere dierentuinen, waaronder eentje met enkel en alleen krokodillen. Het zal een onvergetelijk avontuur zijn.