Vakantieland Jamaica

//Vakantieland Jamaica

Vakantieland Jamaica

Als u op zoekt bent naar een zonnig land met mooie uitzichten dan raden wij u aan om een keer een bezoekje te brengen aan Jamaica. Er zijn erg veel stranden waar u tussen de palmbomen zou kunnen zonnen om een lekker zomers kleurtje te krijgen terwijl u geniet van Jamaicaanse dranken.

Jamaica ligt ten zuiden van Cuba en ten westen van het eiland Hispaniola. De hoofdstad van dit land is Kingston, hier staat het huis van de bekende reggaezanger Bob Marley. Het huis is veranderd naar een museum, wij raden u aan om dit ook te bezoeken als u besluit om naar Jamaica te gaan. U zou ook het kunstmuseum National Gallery of Jamaica kunnen bezoeken.

Als u meer houdt van het avontuur dan is er voor u ook genoeg te doen op Jamaica. In het dorpje Ocho Rios is er ook erg veel te doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de exotische planten te bewonderen. U kunt er ook voor kiezen om naar de beroemde watervallen te gaan en deze te beklimmen. Ten slotte kunt u ook nog bobslee├źn door de jungle van Ocho Rios, hiermee kunt u zo een groot deel van de jungle zien wat er spannend is.

2017-12-19T17:18:25+00:00