Waarom lekker met het vliegtuig reizen?

//Waarom lekker met het vliegtuig reizen?

In een vliegtuig heb je de zekerheid dat je niet zelf hoeft te sturen. Juist datgene wat reizen per auto vaak zo vermoeiend maakt. Met het vliegtuig is je actieradius vanzelfsprekend ook vele malen groter dan die van je auto. Het vliegtuig kan je letterlijk over de hele wereld heen brengen. In slechts een paar uur tijd kun je gigantische afstanden overbruggen. Vakantie vieren op bestemmingen rond de evenaar, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan of ergens ver weg in Azië zou zonder vliegtuig onmogelijk zijn. Het vliegtuig brengt je overal. En betrekkelijk snel.

Snelheid als grootste pluspunt

Maar zelfs voor bestemmingen binnen Europa biedt reizen met het vliegtuig veel voordelen. Dus waarom lekker met het vliegtuig reizen?

Ten eerste weer voor de snelheid. Wanneer je een korte stedentrip naar Barcelona, London of Praag in de planning hebt, dan is de keus om daadwerkelijk te boeken snel gemaakt wanneer je met het vliegtuig kunt reizen. Binnen een paar uur sta je er met het vliegtuig.

Met de auto zou het je minimaal een dagreis gekost hebben.

Ten tweede geeft het vliegtuig naast snelheid ook de zekerheid van gemak. Je hoeft niet na te denken over de route, niet te peinzen over wegwerkzaamheden of barre weersomstandigheden en al helemaal niet eeuwen te wachten tot je eindelijk ergens een toilet gevonden hebt.

De wereld aan je voeten
Het vliegtuig maakt je wereld veel groter. Je kunt met het vliegtuig in no time lekker naar de zon. Al is het thuis hartje winter. Reis boeken, inchecken en vliegen maar. Amerika, Azië, Afrika of Australië, niets is te ver met het vliegtuig. Andere culturen, klimaten en landschappen ontdekken. Jezelf snel en zonder gedoe verplaatsen. Geen probleem. Lekker met het vliegtuig betekent relatief uitgerust en binnen de kortste keren aankomen aan de andere kant van de wereld. Daar waar je zonder vliegtuig in je hele leven nooit gekomen zou zijn.

2017-12-19T18:44:03+00:00