Wat zijn de trends van Ibiza?

//Wat zijn de trends van Ibiza?

Al sinds de jaren van de Flower Power is Ibiza een populair eiland om een tijdje op door te brengen. Zeker in Ibiza-stad, de grootste plaats van het eiland, vind je naast de vele discotheken, clubs en bars in de straten nog altijd de hippieachtige relaxsfeer terug.

Ibiza is natuurlijk in de loop der jaren wel uitgegroeid tot een moderne, hippe jongerenbestemming bij uitstek, maar nog altijd zijn de bewoners van Ibiza trots op hun hippie verleden. Men doet op Ibiza nog altijd zijn best om naast alle trendy en hippe clubs en bars ook een ruim aanbod te hebben van boetiekjes en tentjes in allerlei alternatieve stijlen.

Wierook en havergras

Zo is er een overvloed aan tentjes waar de trend van een super gezonde leefstijl met bijbehorend gezond voedsel op de voet gevolgd wordt. Tentjes te over waar je shotjes havergras of een gember smoothie kunt krijgen. Voor de stevigere trek is er uiteraard ook gedacht aan een portie groentefriet en de stukjes paprika, wortel en bleekselderij met een frisse humusdip. Om de toch al relaxte sfeer nog wat extra’s mee te geven is er ook te kust en te keur wierook voorradig in de stad.

Hippiemarkt en waterpijp

Het is bijna onmogelijk om je verblijf op Ibiza niet in super relaxte sferen door te brengen. Wat zijn de trends van Ibiza verder nog? Van alles eigenlijk.

Zo wordt er nog altijd een hippiemarkt georganiseerd en kun je na een nachtje doorhalen in één van de vele bars of discotheken de volgende dag lekker bijkomen onder het genot van een waterpijp. Of voor wie iets sterkers zoekt (en het kan vinden) een joint.

En als je na je shotje havergras met wierook en een lekkere smoothie weer zin hebt gekregen in actie, dan moet je een wandeling langs de prachtige jachthaven zeker niet laten schieten.

2017-12-19T18:40:22+00:00