Wintersport Egg-Schetteregg

/Wintersport Egg-Schetteregg
Wintersport Egg-Schetteregg 2017-12-19T15:38:17+00:00

Wintersport in Egg-Schetteregg
Het plaatsje Egg ligt in Bregenzerwald, een gebied dat bestaat uit meerdere gemeentes. Egg is de grootste gemeente van dit wintersportgebied. In de afgelopen jaren is Egg-Schetteregg steeds populairder geworden onder de toeristen. Het is geen dure vakantiebestemming, vergelijkbaar met de andere dorpjes in de buurt. Alle benodigde faciliteiten zijn in Egg te vinden. Huur een groot vakantiehuis, doe de boodschappen in de ruime supermarkt of ga uit eten in één van de vele restaurants. Daarnaast is Egg-Schetteregg ook uitermate geschikt voor de liefhebbers van de après-ski.
Wintersporten in Egg-Schetteregg

Egg-Schetteregg kent een skigebied met ruim tien kilometer aan skipistes. Het wintersportgebied ligt op een maximale hoogte van veertienhonderd meter en is ook perfect voor gezinnen met kinderen. Het is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van omliggende skipistes, waaronder die van Hittisau en Alberschwende. Wil jij meer over dit wintersportdorp te weten komen? Ga dan eens naar het leerzame Egg museum.

Skipistes in Egg-Schetteregg
Egg-Schetteregg beschikt over dertien kilometer aan blauwe skipistes, meer dan twintig kilometer aan rode skipistes en zes kilometer aan zwarte skipistes. De wintersporters kunnen dankbaar gebruik maken van de drie stoeltjesliften en vijftien sleepliften in Egg-Schetteregg.