Wintersport in Gerlos

//Wintersport in Gerlos

Wintersport in Gerlos
Wie voor een complete wintersport vakantie gaat inclusief gezellige après-ski en berghutten om te eten gaat naar Gerlos. Dit gebied wordt vooral door Nederlanders bezocht en dat vinden veel toeristen fijn. Er zijn veel gezellige kroegen, discotheken en umbrella bars waar je na het skiën terecht kunt voor live muziek en glühwein of andere drankjes. De Milchbar staat er bekend om heerlijk eten en de Little London en de Chin Chin zijn de meest bekende après-ski gelegenheden.

Familie tradities
Gerlos heeft fijne hotels die voornamelijk door oorspronkelijke families uit het dorp gerund worden. Het wintersport dorp is erg overzichtelijk doordat het eigenlijk één lange straat is met wat zijstraten. Er zijn 5 sterren hotels en 1 ster appartementen. Iedereen kan er terecht in zijn gewenste prijsklasse.

Sneeuwzeker en gevarieerd
Het skigebied is sneeuwzeker en er is meestal een dalafdaling mogelijk. Een aantal hotels en chalets liggen aan de piste. Het is een afwisselend gebied met mooie blauwe routes maar er is ook voldoende uitdaging voor de gevorderde skiër, zelfs voor de ver gevorderde skiër is er een prachtige afdaling waar je na afloop neer kunt ploffen op een terras met een prachtig uitzicht en uitstekend eten. Er zijn verbindingen met andere wintersport gebieden zoals Mayerhofen. Maar die zijn niet echt voor de onervaren skiër weggelegd.

2017-12-19T17:17:32+00:00