Wintersport in Tatranská Lomnica

/Wintersport in Tatranská Lomnica
Wintersport in Tatranská Lomnica 2017-12-19T17:02:09+00:00

Wintersport in Tatranská Lomnica
Steeds meer wintersporters verkiezen een wat meer avontuurlijke vakantiebestemming boven Oostenrijk of Frankrijk. Het is dan ook niet raar, dat de wintersportgebieden in Slowakije een grote groei hebben doorgemaakt. Het land heeft in de laatste jaren ontzettend veel geld geïnvesteerd in de wintersporttoerisme. Daarnaast liggen de prijzen een stuk lager, wat veel Nederlandse vakantiegangers erg aanspreekt. Tatranská Lomnica ligt in de Hoge Tatra en is één van de meest populaire skidorpen van het land.

Tatranská Lomnica beschikt over bijna dertien kilometer aan skipistes, welke zowel geschikt zijn voor de skiërs als de snowboarders. De acht skiliften helpen de wintersporters in Tatranská Lomnica de pistes op, de maximale hoogte ligt op bijna 2200 meter.

Skipistes in Tatranská Lomnica
In Tatranská Lomnica zijn ruim vijf kilometer aan blauwe skipistes te vinden, maar ook meer dan vijf kilometer aan rode skipistes. De ervaren wintersporter kan gebruik maken van twaalfhonderd meter aan zwarte skipiste. Skipassen zijn al verkrijgbaar vanaf 24 euro in Tatranská Lomnica.