Wintersport Maloja

/Wintersport Maloja
Wintersport Maloja 2017-12-19T17:04:03+00:00

Wintersport in Maloja
Het skidorp Maloja is de perfecte vakantiebestemming voor wintersporters die met de kinderen op reis gaan. Maloja ligt in het bij uitstek geschikte wintersportland Zwitserland en is in trek bij zowel jong als oud. De kinderen kunnen het skiën en snowboarden in dit skigebied rustig onder de knie krijgen, er zijn dan ook meerdere skischolen in de omgeving te vinden.

Maloja beschikt over alle noodzakelijke faciliteiten en activiteiten voor de wintersporters. Maar het is ook mogelijk om een sleetocht te gaan maken, een heuse fakkeltocht mee te maken of op een onvergetelijke skisafari te gaan. Al deze activiteiten maakt van Maloja de ideale wintersportbestemming.

Pistes in Maloja
De bezoekers kunnen in Maloja en in de directe omgeving gebruik maken van diverse skigebieden. In totaal staat er voor meer dan driehonderd kilometer aan pistes klaar voor de skiërs. Het grootste gedeelte bestaat uit rode pistes, tweehonderd kilometer om precies te zijn. De beginners kunnen hun borst natmaken met meer dan zestig kilometer aan blauwe pistes en de waaghalzen kunnen gebruik maken van zestig kilometer aan zwarte pistes. Er zijn bijna vijftig skiliften te vinden in Maloja, waaronder acht gondels en drie tandradbanen.