Wintersport Mariborsko Pohorje

/Wintersport Mariborsko Pohorje
Wintersport Mariborsko Pohorje 2017-12-19T17:04:24+00:00

Mariborsko Pohorje
Stap in de auto en kies voor een wat spannendere wintersportbestemming, Ga naar het prachtige Slovenië en geniet van een welverdiende vakantie in Mariborsko Pohorje. Dit skidorp ligt in het Bachergebergte en beschikt over één van de grootste skigebieden van het land. Er kan in Mariborsko Pohorje namelijk gebruik worden gemaakt van bijna 42 kilometer aan skipistes, welke geschikt zijn voor zowel jong als oud.

Om de wintersporters de pistes op te helpen staan er in Mariborsko Pohorje ruim twintig skiliften klaar. Mariborsko Pohorje ligt zelf op een hoogte van 325 meter, maar er kan een maximale hoogte van ruim dertienhonderd meter bereikt worden.

Skipistes in Mariborsko Pohorje
Mariborsko Pohorje beschikt over ruim 23 kilometer aan blauwe skipistes, dertien kilometer aan rode skipistes en vijf kilometer aan zwarte skipistes. De skipassen zijn al verkrijgbaar vanaf zeventien euro voor de kids en ruim dertig euro voor de volwassenen. Overigens is overnachten een stuk goedkoper in Mariborsko Pohorje als in de bekendere skigebieden in Europa.